PLUS 2 DOAR KEBABUL SI SHAORMA FREE DOWNLOAD

0 Comment

Nu neg, uneori iese okay, de cele mai multe ori, cel putin in ultima vreme, iese un terci cu maioneza, plin de pielite si carne aproape vie. Deja Vu -centru de bronzat- Tanning Salon. Pesemne ca ati reusit sa ma iritati, daca nu sa ma enervati de-a dreptul. Banul sa mearga, cat o merge. Cumpar de la voi de aproape doi ani. Am mai avut experiente neplacute, cand gaseam Sunteti ditamai afacerea si nimeni nu-si asuma asta, va asumati doar profiturile.

plus 2 doar kebabul si shaorma

Uploader: Makinos
Date Added: 10 November 2015
File Size: 19.73 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 93410
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Insa eu nu fac experimente pe banii si pe sanatatea mea. Incearca Noua Chifla Jabbar!!!! Desi avand in vedere incidentele recente, n-as exclude, dar sper sa nu fie cazul.

Deja Vu -centru de bronzat- Tanning Salon. Jabbar Street Food shared dani otil ‘s video. Pesemne ca ati reusit sa ma iritati, daca nu sa ma enervati de-a dreptul. Sa plux la plesneala, ca “poate de data asta iese”? The Lounge by Acquario Restaurant. Dar asta deja e o problema insignifianta in comparatie cu puiul mai crud decat atunci cand a murit. Din pacate, experientele ca ce am povestit acum sunt tot mai dese, iar asta a pus capac. Sections of this page.

  SLADJANA IVANISEVIC 5 MINUTA FREE DOWNLOAD

Email or Phone Password Forgot account? Pages Liked by This Page. Site nu exista, pagina de facebook nu e administrata de nimeni. Sunt sigur ca daca ma duc hsaorma doua zile, posibil sa fie comestibila shaorma atunci.

J’pizza Delivery Pizza Place. Alladin Fast Food Restaurant.

plus 2 doar kebabul si shaorma

Azi am zis punct. As vrea sa zic ca e un incident izolat si pur si simplu am avut eu ghinion, dar nu e.

PLUS 2 DOAR KEBABUL SI SHAORMA

Baietii care fac shaorma isi bat joc, trantesc acolo intr-o veselie, shaorma iese in functie de cum au chef. Cumpar de la voi de aproape doi ani. Ca un fost client si unul chiar extrem de rabdator va spun sincer – bagati-va mintile in cap. Banul sa mearga, cat o merge.

plus 2 shaorma girlshare

Sau pielitele, mai bine spus, pui mai rar. Si nu exagerez in cel mai mic mod, nu-s genul de om care sa strambe din nas la o pielita. Romantic Bistro Pizza Place.

  MORPHMAN FREE DOWNLOAD

plus 2 doar kebabul si shaorma

Musatinii Buzau Hotel Restaurant. Casa Ispas Barbecue Restaurant.

Am luat 5 guri si am aruncat-o la cosul de gunoi. Pizza Marina Pizza Place.

Sunteti ditamai afacerea si nimeni nu-si asuma asta, va asumati zi profiturile. Contact Jabbar Street Food on Messenger. Sau poate fiecare angajat are reteta proprie. Din pizza lipsesc ingrediente, uneori, din shaorma tot asa, ma trezesc cu chestii in plus sau in minus. Calitatea nu conteaza, nu se prind fraierii.