ADRIAN MINUNE ESTI VALABIL CAND AI BANI FREE DOWNLOAD

0 Comment

Oalta contradictie este ca veniturile din online provenite din alte tari ar trebui impozitate pe declaratia nu pe pentru trebuie sa fii prezent fizic in strainatate cand castigi banii Dar pe nu poti pentru ca firmele care platesc fiind de afara n-au CUI in Romania. Daca banii din strainatate sunt obtinuti din graphic design, logo design, la ce categorie de venit se incadreaza pe ? Acesti bani voi fi impozitati de catre Romania? Practic prin astfel de tranzactii eu am adus multi bani in tara, bani care ulterior au fost platiti pe transport si prin diverse magazine si depozite tot din tara acestia emitand factura deci din acestia fiin impozitat un procent!!. Multumesc anticipat pentru raspuns! E si un conflict de civilizatii aici, in criza Greciei.

Uploader: Zolohn
Date Added: 10 November 2015
File Size: 41.9 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 87328
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Ce venituri pot sa realizez astfel incat sa nu imi fac nicio forma de organizare juridica? Urmeaza sa ma angajez in UK pe un contract de prestari servicii pot obtine orice act cum ca a fost taxat in UK venitul dar voi fi angajat acolo si voi sta practic in Romania. Am inteles ca nu merge nici contract de comodat asa ca astept sa vina ANAF sa ma ridicen-am nici un venitsa-mi ia apartamentul.

Am depus declaratia anul trecut, pana in termenul limita de 25 mai, si inca nu am primit nimic. As vrea mult sa evit birocratia unui PFA, plus ca nu mai am timp sa constitui unul. De, ce sa zic, eu ma stradui sa reusim, ca si Emil, dar tocmai s-a inrautatit statistica….

  DEPAPEPE KAZAMIDORI FREE DOWNLOAD

Lista respectiva este adgian word care trebuie salvat pe calculator, nu este un link, eu am incercat acum si la mine merge. Daca nu se poate altfel ma voi face iar PFA insa as prefera sa raman persoana fizica si sa declar veniturile cum trebuie.

Se afla acolo copii adrian minune esti valabil cand ai bani greci, de albanezi, de romani da! Astazi este cam aelasi lucru. Acum trebuie sa il depun pana in mai anul viitor? Felicitari pentru site si pentru initiativa! Grecii de rand, care de a lungul secolelor nu au dus-o addian prea grozav, au acceptat cu naivitate salarii mari si fel si fel de beneficii fara suspiciuni.

O persoana fizica neautorizatarezidenta in Romania, salariata cu CIM in Romania in plus canc presta servicii de consultanta pentru o firma rezidenta in UK se poate incheia un contract civil de prestari servicii de consultanta sau este obligatoriu contract de munca?

O moneda comuna nu e un proiect de convergenta, ci o realitate care trebuie guvernata.

Nicolae Guta – Ma-ntreaba lumea de tine Originala wWw. Am inceput sa citesc despre acest dosar si am aflat ca daca sunt sub pragul de eur anual, nu asa avea nevoie de el, corect?

Planetele aliniate catastrofal pentru Europa. Totusi sunt atatea situatii incat o consultatie online este insuficienta. Sper ca nu te superi ca am oferit acest feed-back.

ADRIAN MINUNE – Esti valabil cand ai bani Chords – Chordify

Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: In contextul actual exista un mare pericol de reincadrare a activitatilor prestate ca activitati dependente daca aceste conditii nu sunt adrian minune esti valabil cand ai bani. Eu nu am depus nimic in mai pt ca nu lucram in mai. Daca imi fac un PFA, exista posibilitatea ca sa fiu incadrat la activitati dependente, deoarece am un singur client.

  RAUMAKUSTIK BLACK VEL GLORY STORY FREE DOWNLOAD

Sau nu pot sa-mi fac PFA daca am serviciu? Luiza, multe multumiri pentru articol. Apreciez articolul tau e chiar interesant. Faptul ca grecii nu impartasesc cu adevarat esenta credintei crestine face ca acestia sa fie guvernati de legile karmei. Ce se intampla azi cu Grecia ar trebui sa ne atraga atentia si sa nu mai fim asa de incantati de perspectiva UE. Si sa se stipuleze easemenea ca la 3 absente nemotivate temainic, alesii isi pierd mandatul.

Ce trebuie sa fac? Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.

Grecia. Eșecul primei națiuni ortodoxe și ce înseamnă pentru noi

E doar o parere! Celor care spun ca nu am tehnica sa va aud: Eu as alege exact invers, temandu-ma mai mult de oamenii extaziati de autostrazi si mai putin de valorile umane. Reincadrarea ca si operatie este prevazuta in Codul Fiscal la art.

Cat despre romnaul de rand, pe el nu-l intreaba nimeni.